Webbindex

Att arbeta med ett CMS som är open source är monetärt vettigt i de flesta fall. Användaren kan söka support av valfri utvecklare, och det är mycket små kostnader i början. Om man underlåter sig att uppdatera kan säkerhetsfrågan bli ett problem, men WordPress är ett kraftfullt verktyg om det används rätt.

Stabilitet, ny design, eller båda?

Standarden på ett tema är enormt viktig, därför bör man ej förbise att det estetiska inte är det enda som är viktigt. För att synas så mycket som möjligt bör man anpassa efter mobiler, och de flesta teman är öppna för de flesta sorters förändringar. Det finns stora kvantiteter teman att välja bland, och ett stort antal är kostnadsfria för den som vill testa dess funktion.

Bättre synlighet digitalt

Numera kan man tala med framtida och etablerade kunder blixtsnabbt ögonblickligen via internet. PR har i samma veva fått en ny gren där hastighet och anpassning är viktigt. För att bättra på sin igenkänningsfaktor och synliggöra sin verksamhet så mycket som det bara går är marknadsföring på internet oerhört effektivt. När man söker plugins är nivån av popularitet en viktig faktor. Vid över 500 000 nedladdningar borde ett plugin hålla långsiktigt.